Dezvoltator Imobiliar

         Berceni Residence – Comuna Berceni – Cel mai mare si serios dezvoltator imobiliar din zona de sud a Capitalei . Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar va propunem proiecte imobiliare la un raport calitate/pret fara concurenta in beneficiul cumparatorului nostru.

dezvoltator imobiliar
dezvoltator Berceni

       Oferta noastre acopera intreaga zona  imobiliara , de la loturi de teren pentru construirea de locuinte , pana la vanzare case vile la cheie zona sud Bucuresti Ilfov , totul fiind gandit si negociat pentru a va putea pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte existente pe piata imobiliara direct dezvoltator.

       De asemenea, va oferim posibilitatea achitarii acestora in rate direct dezvoltator imobiliar (sistem de rate DOAR LA TERENURI) cu avans minim , direct catre noi ( sistem de rate la proprietar, rate la dezvoltator ) doar cu buletinul, cu o frecventa de plata cuprinsa intre 6 si 36 de luni.
Oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai potrivite alegeri pentru dumneavoastra cat si pentru construirea Casei dumneavoastra !

dezvoltator imobiliar
dezvoltator imobiliar

       Suntem sinceri si directi in comunicarea cu clientii nostri, un aspect extrem de important constituindu-l TRANSPARENTA si ONESTITATEA de care dam DOVADA .

       Intrati in legatura cu noi si va veti convinge ! Iar noi va vom pune la dispozitie oferta noastra imobiliara, din care puteti alege ceea ce vi se potriveste avand tot sprijinul nostru profesional si moral !

dezvoltator imobiliar - berceni residence
dezvoltator imobiliar
dezvoltator imobiliar
Dezvoltator imobiliar